TV & Video

TVP Info – Kapitalny Program – 11.06.2016 r.

Skąd wziął się Macro Bios Bar i dlaczego takie, a nie inne gotowanie jest naszą pasją wyjaśnia wywiad z Kornelią Westergaard udzielony niedawno dla telewizji TVP Info. Założycielka MBB i propagatorka zdrowego żywienia o sobie, swojej filozofii i pasji do gotowania w programie „Kapitalny Program”. Wywiad w 9 minucie programu.

TVP2 – Pytanie na Śniadanie – 02.11.2015 r.

Kuchnia makrobiotyczna – zdrowe chleby na zakwasie oraz pasta marchewkowa z oliwkami, słonecznikowa z kiszonym ogórkiem i koperkiem oraz smalczyk wegański

TVP2 – Pytanie na Śniadanie

Makrobiotyczne śniadanie – czyli krem z kaszy jaglanej z jabłkiem figami i imbirem oraz owsianka „na bogato”

TVP2 – Pytanie na Śniadanie

Słodkości w kuchni makrobiotycznej – czyli muffinki cukiniowe, pestkowiec, kokosanki z płatków owsianych i tarta z jabłkami, borówkami i migdałami

TVP2 – Pytanie na Śniadanie

Danie główne w kuchni makrobiotycznej – czyli kasza gryczana z grzybami, bakaliami i koperkiem, ryżowe jeżyki z indykiem, kotleciki z tofu z warzywami w sezamie i sałatka z brukselki z gruszkami i kiełkami fasolki mung

TVP2 – Pytanie na Śniadanie

Zdrowe i smaczne odchudzanie w kuchni makrobiotycznej – czyli krem z pomidorów, jabłek i selera naciowego, oczyszczająca ryżofasolka, zielone warzywa z garnka i kulki zdrowia

TVP2 – Pytanie na Śniadanie

Wiosenne oczyszczanie organizmu – czyli soki oczyszczająco-odchudzające

TVN – Kulisy sławy – „Urszuli Dudziak apetyt na życie” – 29/04/2012

Urszula Dudziak jest naszą zacną Klientką od początku istnienia Macro Bios Baru, jak i ambasadorką zdrowego, makrobiotycznego żywienia, dlatego poświęciła swój czas także na przyjazd do nas do kuchni, za co jesteśmy jej bardzo wdzięczni :-). Razem gotowałyśmy ulubiony przez Ulę bigos makrobiotyczny z grzybami, orzechami i pestkami.

TVP Info – „Kapitalny program” – 05/04/2014

Nasza firma też miała swoję „5 minut”, dosłownie 🙂

Używamy certyfikowanych składników
ekologicznych i bezglutenowych: