Oferta – Boże Narodzenie 2018

Jak co roku z myślą o naszych Klientach przygotowaliśmy kilka świątecznych propozycji w wersji klasycznej (z mąki orkiszowej pradawnej odmiany Oberkulmer Rotkorn) i bezglutenowej (BG z mieszanki pełnoziarnistych mąk bezglutenowych z ziaren mielonych przez nas w naszym młynie żarnowym), z dużą ilością bakali, ręcznie lukrowanych lub zdobionych owocami goji, kokosem i innymi suszonym owocami oraz estetycznie zapakowanych w celofan.

Wszystkie potrawy i desery wykonujemy ręcznie z jedno-składnikowych produktów (nawet przyprawę piernikową i kandyzowaną skórkę robimy sami), głównie pochodzenia ekologicznego, bez użycia chemicznych dodatków!

Ponieważ w tym roku Wigilia wypada w poniedziałek, a wiemy, że nasi Klienci planują wyjazd do Rodziny już w poprzedzający weekend, przygotowaliśmy wytrawną ofertę w słoikach, które wyjątkowo poddamy procesowi pasteryzacji, aby potrawy dotrwały do Świąt!

więcej

Dla Ciebie i Twoich przyjaciół

Masz secjalną okazję (urodziny, imieniny, rocznicę ślubu, czy inne ważne wydarzenie), spotkanie w gronie najbliższych lub przyjaciół i pewnie chciałbyś tę okazję odbyć w sposób wyjątkowy. Mamy dla Ciebie propozycję! Przygotujemy dla Ciebie zdrowe, smaczne i kolorowe jedzenie pięknie zaserwowane!

więcej

CATERING DLA FIRM

Szanowni Klienci!

Mamy możliwość zorganizowania cateringu w siedzibie firmy. Menu ustalamy indywidualnie i dopasowujemy do danej okoliczności lub potrzeby Klienta. Potrawy możemy zaserwować w pięknej 30-letniej porcelanie (do 50 osób). Potrawy dostarczamy pod wskazany adres, dekorujemy stół i zapewniamy obsługę. W celu ustalenia szczegółów prosimy o kontakt.

Tartaletka_cytryna

więcej

Specjały „Z mazurskiego ogrodu”

Na Północnych Mazurach, pod Węgorzewem, z dala od dróg i przemysłu mamy duży ogród, który co roku rodzi dużo owoców, warzyw, ziół i kwiatów jadalnych, które przetwarzamy w sposób, aby zachować maksimum wartości odżywczych i smakowych. Sami ręcznie przetwarzamy surowiec od zebrania głównych składników po naklejenie etykiet na słoikach, jednocześnie dbając, aby dodane składniki (np. pektyna, cukier, sok z cytryny) były pochodzenia ekologicznego.

 

więcej

WARSZTATY DLA FIRM

Organizujemy warsztaty dla firm w swojej pracowni kulinarnej w Natolinie k. Grodziska Mazowieckiego (12 osób), wynajętej sali w Warszawie lub w siedzibie Klienta.

 

więcej
Używamy certyfikowanych składników
ekologicznych i bezglutenowych: