Wielkanoc 2018 r.

Szanowni Klienci!

Jak co roku przygotowaliśmy dla Was kilka wypieków wielkanocnych z mąki orkiszowej Oberkulmer Rotkorn lub z mieszanki mąk bezglutenowych, którą sami robimy (BG) spulchnionych sodą oczyszczoną z naturalnym kamieniem winnym (bez drożdży), ręcznie zdobionych z użyciem tylko naturalnych składników (migdałów, suszonych owoców, nawet różowy lukier barwimy sokiem z buraków) i estetycznie zapakowanych w tekturę i celofan oraz kilka potraw na wytrawnie w szklanych słoikach.

więcej

Dla Ciebie i Twoich przyjaciół

Masz secjalną okazję (urodziny, imieniny, rocznicę ślubu, czy inne ważne wydarzenie), spotkanie w gronie najbliższych lub przyjaciół i pewnie chciałbyś tę okazję odbyć w sposób wyjątkowy. Mamy dla Ciebie propozycję! Przygotujemy dla Ciebie zdrowe, smaczne i kolorowe jedzenie pięknie zaserwowane!

więcej

CATERING DLA FIRM

Szanowni Klienci!

Mamy możliwość zorganizowania cateringu w siedzibie firmy. Menu ustalamy indywidualnie i dopasowujemy do danej okoliczności lub potrzeby Klienta. Potrawy możemy zaserwować w pięknej 30-letniej porcelanie (do 50 osób). Potrawy dostarczamy pod wskazany adres, dekorujemy stół i zapewniamy obsługę. W celu ustalenia szczegółów prosimy o kontakt.

Tartaletka_cytryna

więcej

Specjały „Z mazurskiego ogrodu”

Na Północnych Mazurach, pod Węgorzewem, z dala od dróg i przemysłu mamy duży ogród, który co roku rodzi dużo owoców, warzyw, ziół i kwiatów jadalnych, które przetwarzamy w sposób, aby zachować maksimum wartości odżywczych i smakowych. Sami ręcznie przetwarzamy surowiec od zebrania głównych składników po naklejenie etykiet na słoikach, jednocześnie dbając, aby dodane składniki (np. pektyna, cukier, sok z cytryny) były pochodzenia ekologicznego.

 

więcej

WARSZTATY DLA FIRM

Organizujemy warsztaty dla firm w swojej pracowni kulinarnej w Natolinie k. Grodziska Mazowieckiego (12 osób), wynajętej sali w Warszawie lub w siedzibie Klienta.

 

więcej
Używamy certyfikowanych składników
ekologicznych i bezglutenowych: