2 kwietnia 2020

Jak zrobić pyszne Karobowe Naleśniki z Domową „Nutellą”?

Najprostszy Bulion Warzywny ZERO WASTE

9 czerwca 2020
Cześć! Dziś mam dla Was przepis na najprostszy bulion warzywny ZERO WASTE!!! Nie lubię marnować jedzenia, dlatego w mojej kuchni i cateringu Macrobiosbar zupy gotujemy na wywarze z obierek. Dopiero do gotowego bulionu dodajemy warzyw. Taki bulion jest także idealny do innych potraw – miłego oglądania :)
Czytaj

POZNAJ ELIKSIR STULATKÓW !

29 kwietnia 2020
Rozpoczynam nową serię programów: Live longer, be stronger! W pierwszym odcinku zdradzę stary, ukraiński przepis, jak zrobić eliksir stulatków. Chyba nikogo nie trzeba przekonywać, że czosnek ma ogromne właściwości zdrowotne, skutecznie wzmacnia naszą odporność i to on będzie bohaterem filmu!
Czytaj

MAKROBIOTYKA według Kornelii | Zupa soczewicowo-kokosowa z chilli

27 czerwca 2018
Czytaj

MAKROBIOTYKA według Kornelii | Ryżowe „Jeżyki” z tofu i grzybami shiitake

19 kwietnia 2018
Pokazuję jak zrobić wegetariańskie, bezglutenowe, a nawet wegańskie jeżyki z ryżu ze smacznym nadzieniem z tofu i grzybów shiitake. Pysznie smakują i fajnie wyglądają, a do tego są lekkie i zdrowe. Polecam!
Czytaj